Narrow Neck

Rovaniemeläinen Irkkumusiikkia soittava yhtye.

Narrow Neck Niin se alkoi vuonna 2007 Ressut Allstars nimellä tämän bändin taival. Pikkujouluihin treenasi neljä kitaraa ja salibändijoukkueellinen äijiä eri laulutaidoin populaarimusiikkia tapaillen. Ihan kivastihan se meni, ja päätettiin jatkaa treenaamista tuttujen biisien (kasaria, ysäriä ja vähän päivän poppiakin) parissa. Antti sitten toi kerran Elwoodin biisejä ja tinapillin treeneihin ja silloin minulla (Juha) välähti. Irkkumusaa se vois olla.

Pikkuhiljaa irkkubiisit lisääntyivät setissä ja yleisö tykkäsi. Soittimia tuli lisää ja roolit bändissä tarkentuivat. Kimmo otti hoidettavakseen bassot ja Harri alkoi opetella maniskan ja banjon kuvioita. Ainoastaan minulla säilyi kitara kädessä (näin pääsin helpommalla..heh ) ja Vellu jatkoi rytmittelyä Cajon-rummun päällä istuskellen. Yleisö kyllä usein ihmetteli, että eikö tuo yks tee muuta kuin istuu laatikon päällä.

Nyt bändin nimi on vaihtunut Ressuista Narrow Neckiksi. Tämä siitä syystä, että alkuperäinen idea bändin työnimen myötä oli jo erkaantunut ”säbästä” irkkumeininkiin ja tarvitsimme uuden identiteetin bändille. Nyt joukkoomme on liittynyt kauan kaivattu naisääni ja viulu Riitan hahmossa ja olemme ottaneet jälleen uuden askeleen kohti ihan oikeaa irkkusaundia. Treenilistassa on jo jokunen jigi ynnä muuta aitoa irkkumusaa. Toivottavasti jengi ihastuu ja tulee kuuntelemaan hyvää ja vähän erilaista musiikkia keikoillemme ja häppeninkeihin. Myös Irkkusessiot ovat lähteneet paikallisessa irkkubaarissa hyvin käyntiin ja toivotamme kaikki tervetulleeksi niihin

Patrickin päivän bileet jatkuvat Hempassa tuota pikaa! Basistikin varmisti läsnäolonsa yöpymällä mukavasti makuupussissaan.

Kiitos yleisölle jälleen loistavasta St.Patrick's viikonlopun aloituksesta. Aivan mahtava tunnelma ja hauskaa oli ! :-) Tänään jatketaan irkkujameilla ennen Droichead bändin keikkaa.
- Narrow Neck

Bändin historian kuumottavin treeni takana. Yleisönä paikalla Hartsan ÄITI! Säikähdyksellä selvittiin, Harri pääsi tänäänkin ulos leikkimään. Liekö osasyynä myös se, että oli ennen arvovierasta imuroinut treeniksen, laittanu pullot siistiin riviin ja vienyt toisten poikien juomat tölkit kauppaan..... Kyllä äitit on maailman kovimpia jätkiä!!

Greenrose Faire, Hemingway's, Rovaniemi, lauantai 19.11

Ulkosalla pyryttää, mutta sisällä on aurinkoa ja lämpöä (toki vielä myös seitinohut sumu). Nöyrä kiitos kaikki te ystävät ja tuttavat, teitte pikkujouluillastamme upean! Kiitos myös Hemingway'sin poppoolle. Tänään lauantaina kaikki mukaan, klo 22 lavalle kipuaa Greenrose Faire ja alkuillasta klo 18 soitellaan irkkusessiot.

Greenrose Faire

Irkkupikkujoulut lähestyvät! Pe 18.11. Rovaniemen hempassa Narrow Neck, lauantaina 19.11. alkuillasta kaikille soittajille sekä laulajille avoimet irkkujamit. Illalla nautitaan koko baarin voimin, lavalle kipuaa ensimmäistä kertaa Rovaniemellä upea Greenrose Faire!

Orkesteri venyttelee festarihuumassa ja huikean energisen Dan'un tahdissa kipeytyneitä jäseniään. Mielessä häivähdys kaikenmaailman viski- ja olutyhdistysten tilalle perustettavasta Jaffa-kerhosta, joka kokoontuisi keikkojen jälkeisinä sunnuntaina 12ish.

Videos (See all)

Band Interests

Flogging Molly, Pogues, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit....

Band Members

Riitta Hyyppä, laulu, viulu. Maija Oikarinen, viulu. Juha Alaraatikka, laulu, kitara, huuliharppu. Antti Aholainen, laulu, tinapilli, haitari. Juhani Suominen bodhran, cajun. Harri Vetri, laulu, banjo, mandoliini. Kimmo Pallari, kontrabasso.

Hometown

Other Rovaniemi Artists
Beherit
 
Ashburn Artists